Отборът на Етър гостува в събота на последния в таблицата

...
Отборът на Етър гостува в събота на последния в таблицата
Коментари Харесай

Балъков: Мачът с Верея е ключов

Отборът на Етър гостува в събота на последния в таблицата Верея и ще гони наложителна победа, която може да отвори пътя на отбора към по-горни места в класирането.

Мачът сред Верея и Етър е на следващия ден от 17:15 ч. на стадион “Трейс Арена”. Домакините нямат победа в формален мач от април насам и са последни с 4 точки. Преди броени дни двата отбора играха и за Купата на България, като етърци биха вкъщи с 3:0. Фактът, че Етър е любимец в мача, обаче не му подсигурява успеха и отборът ще би трябвало да се потруди много за трите точки.

“Много значим мач, той е основен, тъй като, в случай че спечелим, ни се отваря леко вратата за по-големи упоритости. Ние сме там, където би трябвало да сме, само че в случай че се отвори опция да погледнем по-високо – за какво не? Но ние към този момент сме споделили, че най-важното е да съберем задоволително точки и да избегнем баражите. За всеки мач аз имам единствено едно предпочитание – да излезем, да играем добре и да победим”, разяснява Красимир Балъков.

Феновете във Велико Търново стартираха акция за всеобщо посещаване на мача в Стара Загора. В апела на почитателите се споделя: Етър има потребност от вас! Стартирахме акция, в която каним всеки искащ да посети най-малко един мач на тима на открито, като гостуването в Стара Загора се оказа най-подходящо за това поради близкото разстояние и спокойната атмосфера. Стадион,,Ивайло” е един от най-посещаваните в родното ни състезание, като поддръжката, която показват “виолетовите” почитатели, оказва съществено въздействие върху тима, стимулирайки го да побеждава. Искаме да предадем тази парченце пристрастеност и на мачовете отвън В. Търново, тъй като считаме, че тимът го заслужава. Преценихме, че идният мач в Стара Загора е подобаващ за това. Сборен пункт за почитателите в събота още веднъж е паркингът на стадион,,Ивайло” с начален час 15:00. Пътуването ще бъде с коли. Всеки искащ може да се причисли към нас”, оповестиха почитателите.
Първа лига 15 кръг, събота 10 ноември  Верея 17:15  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР