Отборът на Еспаньол стана поредният участник на 1/4-финал за Купата

...
Отборът на Еспаньол стана поредният участник на 1/4-финал за Купата
Коментари Харесай

Еспаньол обърна нещата в своя полза в реванша

Отборът на Еспаньол стана следващият участник на 1/4-финал за Купата на Испания. Тази вечер каталунците съумяха да извърнат нещата в своя изгода в реванша с Леванте във Валенсия. Те бяха изгубили първата среща вкъщи с 1:2, само че през днешния ден се постановиха с 2:0 и с общ резултат 3:2 се добраха до идната фаза на конкуренцията.

Лео Баптищао откри резултата за гостите в 14-ата минута, когато получи прелестен пас зад отбраната, напредна несмущаван и технично копна топката над плонжа на вратаря.

В 34-ата минута Еспаньол стигна и до толкоз скъпия втори гол, който безусловно бе подарен от противника. Хурадо центрира в наказателното поле, където бранител на Леванте доста нескопосано опита да почисти топката, само че я прати в краката на Кампаня, за който остана да я вкара от близко във вратата за 0:2.

Въпреки напъните на домакините, те по този начин и не съумяха да намерят пътя към вратата на противника и по този начин Еспаньол се класира напред, а Леванте завършва присъединяване си на тази фаза.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР