Отборът на Еспаньол, колкото и убедително да се представя в

...
Отборът на Еспаньол, колкото и убедително да се представя в
Коментари Харесай

Съперник на Лудогорец в Европа ниже загуби на родна почва

Отборът на Еспаньол, колкото и безапелационно да се показва в Лига Европа, в Ла Лига продължава да ниже загуби. Съперникът на Лудогорец записа трето следващо проваляне в шампионата на Испания и остава в заплашителната зона на изпадащите.

Еспаньол загуби с 1:3 като посетител на Атлетико Мадрид в мач от 13-ия кръг на локалното състезание, с което остава на 19-о място с едвам 8 точки. „ Дюшекчиите” са на 3-а позиция с точка след Барселона и Реал Мадрид, които обаче са и с мач по-малко.

Еспаньол стартира добре мача на „ Уанда Метрополитано” с попадение още в 38-ата минута, дело на Сержи Дардер, който стреля от границата на наказателното поле за 1:0.

Играчите на Диего Симеоне обаче приключиха по най-хубавия метод първата част, с гол тъкмо преди почивката. Анхел Корея стреля от доста дребен ъгъл балонно, а топката се оказа в мрежата за 1:1.

В 58-ата минута Алваро Мората получи топката на ръба на засадата, напредна и стреля тъкмо, с цел да изведе своите за 2:1.

В даденото от съдията продължение Коке получи топката на точката на дузпата от Диего Коста, и стреля тъкмо за крайното 3:1.

Отборът на Лудогорец записа през седмицата проваляне с 0:6 от Еспаньол в мач от груповата фаза на Лига Европа.

Друг от противниците на „ орлите” в шампионата ЦСКА Москва записа триумф с 3:2 над Сочи в дуел от 16-ия кръг на съветското състезание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР