Отборът на Елче надделя над Виляреал с 3:1 като домакин

...
Отборът на Елче надделя над Виляреал с 3:1 като домакин
Коментари Харесай

Случи се! Елче най-накрая победи през този сезон

Отборът на Елче надви над Виляреал с 3:1 като хазаин в дуел от 20-ия кръг на шампионата на Испания по футбол. Победата бе първа за Елче в Ла Лига от началото на сезона, като последният триумф на отбора в испанския шампионат бе на 22 май предходната година против Хетафе. Елче остава финален, 20-и във краткотрайното класиране с 9 точки. Съставът на Виляреал позволи втора поредна загуба в Ла Лига и заема пето място с 31 точки.

С хеттрик за домакините се отличи Пере Мия. Той осъществя за 1:0 още в третата минута на мача. Жерар Морено изравни за Виляреал в 22-ата минута откакто получи топката от Алекс Баена и преодоля вратаря Едгар Бадия. Ситуацията бе преразгледана със системата за видеоарбитраж - ВАР за възможна засада в хода на офанзивата, само че попадението бе зачетено.

30-годишният нападател на Елче Пере Мия означи втори си гол в срещата за 2:1 в третата минута на добавеното време на първото полувреме от дузпа, отсъдена за нарушаване на Хорхе Куенка.

Алекс Баена игра с ръка в 51-ата минута на дуела и при последвалата втора дузпа за домакините минута по-късно Мия бе прецизен за крайното 3:1.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР