Отборът на Ел Ей Лейкърс записа 14-ти пореден успех далеч

...
Отборът на Ел Ей Лейкърс записа 14-ти пореден успех далеч
Коментари Харесай

Лейкърс се справи с Атланта за 14-та поредна победа навън

Отборът на Ел Ей Лейкърс записа 14-ти следващ триумф надалеч от вкъщи, откакто победи Атланта Хоукс със 101:96 в Джорджия. Езерняците имаха много усложнения против коравия отбор на Атланта, който не разреши на противника си да се откъсне и до последно се бореше за триумфа. В последна сметка класата си сподели думата и Лейкърс завоюваха с пет точки разлика, с цел да записват 24-та победа от началото на постоянния сезон, при едвам три загуби.

Двете огромни звезди на Лейкърс – ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис още веднъж бяха на висота, като ЛеБрон приключи мача с 32 точки, 13 битки и 7 асистенции, а Дейвис се регистрира с 27 точки, 13 битки и 3 асистенции. За Атланта най-резултатен бе гардът Трей Йънг с 30 точки, 6 битки и 7 асистенции. “Не играхме добре довечера. Ако играем по този начин в идващите два мача, ще загубим. Няма значение дали печелим или губим, желаеме да израстваме ”, разяснява треньорът на Лейкърс Франк Вогъл, откакто отборът му записва 22 изгубени топки и едвам 5 сполучливи стрелби от тройката от 31 опита. В идващите си две срещи Езерняците гостуват на Индиана Пейсърс и водача в Източната конференция Милуоки Бъкс.

В различен мач от тази нощ Денвър Нъгетс победи Ню Йорк Никс със 111:105 вкъщи, като Никога Джокич се регистрира с 25 точки, 10 битки и 5 асистенции за триумфа. Денвър заема четвърта позиция в Западната конференция със 17 триумфа и 8 провали, до момента в който Никс е на дъното на Изток с актив от 6 победи и 21 загуби. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР