Отборът на Ел Ей Клипърс победи Оклахома Сити Тъндър със

...
Отборът на Ел Ей Клипърс победи Оклахома Сити Тъндър със
Коментари Харесай

Ел Ей Клипърс с важна победа над Оклахома Сити Тъндър

Отборът на Ел Ей Клипърс победи Оклахома Сити Тъндър със 127:105 вкъщи в мач от постоянния сезон на НБА. За домакините това бе първи мач след травмата на Пол Джордж, като те бяха поведени от Кауай Ленард за убедитлен и значим триумф в борбата за плейофите в Западната конференция.

Двата отбора си размениха водачеството общо девет пъти доникъде на третата част, само че по-късно Клипърс поеха надзор и влязоха в серия от 27:12, с цел да натрупат преднина, която единствено увеличаваха до края. Ленард игра на доста високо равнище, като осъществя 13 стрелби от 15 опита за 32 точки, 6 битки, 6 асистенции и 4 откраднати топки. Ръсел Уестбрук добави 24 точки и 7 асистенции, а Никола Батум вкара 4 тройки от 6 опита за 18 минути игра. За Тъндър над всички бе Шей Гилгъс-Александър с 30 точки, а Джош Гиди вкара 18.

След този триумф Клипърс заемат пето място на Запад с 39 победи и 35 загуби, до момента в който Тъндър са на 11-та позиция с актив 36-37, като същият баланс имат още Далас Маверикс, Ел Ей Лейкърс и Ню Орлийнс Пеликанс. Първите шест тима в крайното класиране влизат непосредствено в плейофите, а отборите от седма до десета позиция ще вземат участие в плей-ин шампионат за последните две места.

Останалите резултати:

Орландо Меджик - Ню Йорк Никс 111:106

Бруклин Нетс - Кливланд Кавалиърс 114:116

Ню Орлийнс Пеликанс - Шарлът Хорнетс 115:96





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР