Отборът на Дунав Витоша приема Витоша Бистрица в първи мач

...
Отборът на Дунав Витоша приема Витоша Бистрица в първи мач
Коментари Харесай

Витоша и Дунав се сборват за живота си в Първа лига

Отборът на Дунав Витоша приема Витоша Бистрица в първи мач от плейофната скица за избавление на родната Първа лига. Вече срещите навлизат в решителната фаза за установяване на крайните места в шампионата, както и тимовете, които изпадат, а точно двата отбора са забъркани в битката за оцеляване в Първа лига.

Тези противници играха на баражите и през предходната година, когато Дунав победи Витоша и в двете срещи – 1:0 (в Бистрица), 3:1 (в Русе).

И в този момент позитивните новини са на страната на русенския тим, който непроменяемо се разписва в шестте си срещи с Витоша на равнище Първа лига. А в случай че и в този момент го стори, ще има голям късмет за крайната победа.

Първата загуба за "драконите " през 2019-а година вкъщи пристигна от Славия на 3-и май с 0:1, като до този миг отборът на Людмил Киров имаше 2 победи и три хикса в Русе. И в този момент се надява да продължи положителната си форма пред лична аудитория.

Витоша пък е тимът от полуфиналистите за установяване на местата от 11-о до 14-о с най-хубав точков актив, като до момента в 32 кръга има 34 точки, следван от Септември с 33.

Какво ще предложи тази борба и кой ще вземе превес преди ответния конфликт, можете да разберете от 19:30 часа в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата ни PLAY DIEMA XTRA. За вас ще го следим и минута по минута на GONG.BG, а ще можете да го слушате и на честотите на Дарик радио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР