Отборът на Дунав“ Русе постигна победа в днешната си контрола

...
Отборът на Дунав“ Русе постигна победа в днешната си контрола
Коментари Харесай

Дунав удари руския Шинник с 1:0, отмениха гол на драконите

Отборът на " Дунав “ Русе реализира победа в днешната си контрола в Анталия. Играчите на Людмил Киров се постановиха над съветския " Шинник “ с минималното 1:0.

Първото полувреме протече напълно под диктовката на " Драконите “. Единственото по-опасно състояние за " Шинник “ беше още в 5-тата минута, когато Станислав Антонов трябваше да избавя рисков удар от към 17-18 метра.

В 11-ата минута Самуел Инкоом открадна една топка от отбраната на руснаците, върна я към халф на русенци, само че ударът от границата на наказателното поле беше блокиран. Няколко минути по-късно, хубава офанзива от ляво приключи с удар на Божидар Васев, който мина на сантиметри около страничния дирек на вратата на противника.

В 23-ата минута разумното се случи и " Дунав “ излезе напред в резултата с прекрасен гол с глава на Ахмед Ахмедов пристигнал след точно центриране на Исаевски от ляво.

Само няколко минути след гола " Драконите “ означиха ново попадение посредством Диян Димов, което обаче беше анулирано заради засада.

До края на полувремето " Дунав “ имаше още няколко обстановки за отбелязванен а гол, само че удари на Попадийн и Станоев от междинна отдалеченост бяха избавени от вратаря на " Шинник “.

През второто полувреме бяха осъществени много смени и в двата тима. Още на почивката, в игра за " Дунав “ влязоха Филип Димитров и Фиртулеску на местата на Станислав Антонов и Светослав Ковачев. Темпото на игра спадна, а обстановките пред двете порти липсваха.

В 60-ата минута Станоев открадна една топка в центъра, напредна добре в половината на противника и подаде към Васев, чието центриране обаче не откри състезател в наказателното поле на противника.

В 62-ата минута на терена се появи и Емин Ахмед, който размени Божидар Васев. Малко по-късно бяха осъществени и последните две смени в дуела, Свилен Щерев – Диян Димов и Исмаил Иса – Ахмед Ахмедов. Последното състояние в мача пристигна в 89-тата минута пред вратата на " Шинник “, когато Фиртулеску стреля рисково от границата на наказателното поле, само че удара му бе избавен от вратаря.

Припомняме, че последната контрола на " Дунав “ в Анталия е на 31 януари против различен съветски тим – " Химки “.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР