Отборът на Добруджа (Добруджа) не успя да си гарантира предсрочно

...
Отборът на Добруджа (Добруджа) не успя да си гарантира предсрочно
Коментари Харесай

Второто място в А РХГ при мъжете ще се решава в последния кръг

Отборът на Добруджа (Добруджа) не съумя да си подсигурява предварително второто място през постоянния сезон на " А " Републиканска хандбална група при мъжете. В мач от предпоследния 17-и кръг " жълто-зеленит " е изгубиха гостуването си на Пирин (Гоце Делчев) с 27:35 . На почивката домакините от Пирин имаха 4 гола преднина – 16:12.

Така кръг преди края борбата за местата в зоната на плейофите става още по-завързана. Добруджа е на 3-о място, само че с равни точки с втория Чардафон (Габрово) – по 24. Добруджа се нуждае от победа в Добрич против последния в таблицата Фрегата (Бургас) в последния кръг, с цел да резервира по този начин скъпата позиция в класирането, която дава домакинско преимущество на полуфиналния плейоф. С научен късмет за второто място е и Пирин, който е 4-и с 22 точки, с точка повече от 5-ия Спартак (Варна). Двата тима ще се срещнат в последния кръг във Варна в съдбоносен мач за оформяне на крайното класиране. Мачовете от последния 18-и кръг са на 30 март (събота).

Отново най-резултатен за Добруджа бе Пресиян Русенов – със 7 гола. Стилиян Стоянов се разписа 6 пъти за успеха.

" Отдавам загубата на слабата ни игра в отбрана. 35 позволени гола са доста. Направихме и пропуски в нахлуване, в това число изтървахме три 7-метрови хвърляния ", съобщи след срещата президентът и старши треньор на Добруджа Георги Андреев.

По информация на dobrudjabg.com

Снимка: dobrudjabg.com

Видео: sportnaarena.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР