Отборът на Депортиво Ла Коруня победи Малага в мача от

...
Отборът на Депортиво Ла Коруня победи Малага в мача от
Коментари Харесай

Ла Коруня съкруши Малага е дербито на опашкарите

Отборът на Депортиво Ла Коруня победи Малага в мача от 31-ия кръг на Ла Лига. Феновете станаха очевидци на цели пет гола. Попаденията за триумфа на СуперДепор бяха дело на Луис Перес и Адриан, който бе прецизен на два пъти, а Ролан означи и двата гола за Малага.

В класирането Ла Коруня е 18-и с 23 точки. Малага е финален със 17.

Срещата стартира по противен метод за Малага. Още в 6-ата минута съдията отсъди дузпа в изгода домакините. Луис Ернандес задържа противник в наказателното поле, а реферът уточни бялата точка. С осъществяването се нае Лукас Перес, който с праволинеен удар прати топката в долния ляв ъгъл за 1:0.

Малага въпреки всичко изравни в 41-ата минута. Всичко се случи след едно центриране от корнер отдясно. Топката бе пратена при далечната греда, където Ролан я откри добре от близа отдалеченост и изравни – 1:1.

В заключителните минути на срещата Депортиво подвигна оборотите, а това даде резултат в 70-ата минута. Адриан получи великолепно центриране по земя отляво и с обмислен удар от зоната малко зад точката за дузпата направи 2:1.

Радостта на Депортиво обаче не търпя дълго и единствено три минути по-късно Ролан още веднъж покоси домакините. Той засече центриране отдясно и от дребен ъгъл оформи 2:2.

В 85-ата минута Ла Коруня нанесе своя пагубен удар. Адриан получи от Брха отдясно по земя и оформи крайното 3:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР