Отборът на Денис и приятели е големият шампион от турнира

...
Отборът на Денис и приятели е големият шампион от турнира
Коментари Харесай

Денис и приятели са шампиони на турнира Панагюрище Рита

Отборът на Денис и другари е огромният първенец от шампионата " Панагюрище Рита ", който се организира в последните три дни в супер оборудването зала " Арена Асарел ". Селекцията на Денис Езекиев надигра на финала с 3:2 сензацията Криста Лом, с цел да се окичи със златните медали.

Двете трети места останаха за МФК Булгари и Спортинг Троян. За най-хубав вратар на шампионата бе определен Вангел Яков от МФК Булгари, до момента в който наградата за феърплей отиде за младия и правилен отбор на Спортинг Троян. Като същински капитан Езекиев поведе своя отбор към триумфа и вкара цели осем гола, като по този начин получи статуетката за голмайстор. За звезда на шампионата бе определен открието Александър Димитров от Криста Лом. 16 тима взеха присъединяване в шампионата в Панагюрище и впечатлиха с тактическото си израстване и правилната игра в зала " Арена Асарел ".

Това бе първо издание на шампионата " Панагюрище Рита " и триумфът, който пожъна е впечатляващ. Тепърва залата в града ще одобри шампионати на БАМФ в идващите два уикенда на януари. Първият шампионат ще бъде за ветерани, а в последния уикенд на месеца ще се провежда състезание за фирмени тимове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР