Отборът на Дания ще трябва да мине през баражите, ако

...
Отборът на Дания ще трябва да мине през баражите, ако
Коментари Харесай

Лорд Бендтнер поведе атаката на Дания, но баражите чакат скандинавците

Отборът на Дания ще би трябвало да мине през баражите, в случай че желае да си обезпечи присъединяване на Мондиал 2018. Днес “червеният динамит” не съумя да победи Румъния в последния си мач от Група “Е” на квалификациите и срещата приключи 1:1. Това обаче не е толкоз огромна издънка за скандинавците, защото даже и да бяха спечелили, нямаше да вземат директни билети за Русия, тъй като Полша победи с Черна гора, с което приключи преди всичко в групата.

Атаката на Дания за първи път от доста време насам бе водена от паметния Никлас Бендтнер. Гол на Лорда бе анулиран погрешно поради засада през първата част, само че след почивката играчът на Розенборг завоюва дузпа за отбора си. Зад топката застана Кристиан Ериксен и даде преднина на домакините. Малко по-късно Румъния остана с човек по-малко, откакто Кристиан Ганя получи втори жълт картон. Все отново две минути преди края на мача северните ни съседи изравниха. Чиприан Деац се възползва от пас на Никусор Банку и донесе точка за авторитет за румънците.

По този метод Дания завършва акцията на втора позиция и ще чака противника си за баражите. Румъния от своя страна изпраща разочароваща акция и остава на четвърто място с 13 точки.

ДАНИЯ - РУМЪНИЯ 1:1
1:0 Ериксен (60-д)
1:1 Деац (88)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Мондиал 2018 10 кръг, неделя 8 октомври  Дания 1:1краен резулат  Румъния
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР