Отборът на Дания победи с минималното 1:0 Швейцария в квалификационен

...
Отборът на Дания победи с минималното 1:0 Швейцария в квалификационен
Коментари Харесай

Червения динамит избухна в края срещу Швейцария

Отборът на Дания победи с минималното 1:0 Швейцария в квалификационен мач за Евро 2020. Юсуф Поулсен донесе трите точки на "Червения динамит " след късно попадение в 84-ата минута.

Първата рискова обстановка в дуела бе на сметката на Швейцария. В 14-ата минута Гранит Джака насочи топовен изстрел от към 23 метра към вратата на Каспер Шмайхел, който съумя да чукне топката, която се отби в напречната греда.

В 35-ата минута Адмир Мехмеди пропусна златна опция, стреляйки от упор. Волето му бе ориентирано към левия ъгъл на Каспер Шмайхел, само че стражът внимаваше и направи необикновено избавяне.

Минута по-късно извърши Денис Закарни извърши извънредно жестоко нарушаване и влезе рисково в краката на....

В 49-ата минута Адмир Мехмеди доближи до брилянтно центриране и стреля към вратата, само че ударът му мина високо над напречната греда.

Две минути по-късно Рикардо Родригес нанесе мощен удар от границата на наказателното поле, само че топката срещна гредата.

В 55-ата минута Кристиан Ериксен извърши корнер, с който трансферира вратаря, само че Томас Дилейни не съумя да я нацели и стреля покарй десния непряк дирек.

В 84-ата минута Юсуф Поулсен подари трите точки на своя тим. Кристиан Ериксен показва страховит взор и подаде на Поулсен, който от вътрешността на пеналтерията заби топката във вътрешната страна на лявата греда.

Дания и Швейцария са част от квалификационната група D, чийто лидер е Ирландия с 12 извоювани точки от 6 изиграни дуела. "Червения динамит " е втори със същия точков актив, само че с мач по-малко. Швейцария е на 3-то място с 8 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР