Отборът на Далас, който само за една година се превърна

...
Отборът на Далас, който само за една година се превърна
Коментари Харесай

Лука Дончич напуска Далас?

Отборът на Далас, който единствено за една година се трансформира от финалист на Запад във франчайз, който даже не е в положение да си обезпечи плейофите, накара някои специалисти да спекулират. Така след петте години в Далас Лука Дончич мисли за това, което до неотдавна изглеждаше невероятно, в този момент се предлага като алтернатива. Според вътрешния човек Джон Холинджър, някогашен чиновник в НБА, а в този момент публицист в " The Athletic ", Дончич е изцяло допустимо да напусне Далас.

Юта Джаз следи доста деликатно обстановката с Дончич, само че не е единственият. Клубовете кръжат към Дончич като акули. Но Джаз и Оклахома са единствените клубове с запаси, които да разменят за Дончич. Те биха изтласкали всеки от 27-те други клуба, които биха се пробвали да разменят Дончич поради избора от първия кръг, който би трябвало да предложат в подмяна, показва Холинджър 

Дончич има още четири години от петгодишния си контракт на стойност 215 милиона $, в които той може да реши какво ще прави в последния сезон на контракта, т.е. през 2026/27.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР