Отборът на Черноморец 1919 Бургас, който стартира пролетния дял от

...
Отборът на Черноморец 1919 Бургас, който стартира пролетния дял от
Коментари Харесай

Черноморец с нова драматична победа, бранител бележи със задна ножица

Отборът на Черноморец 1919 Бургас, който започва пролетния дял от шампионата в Югоизточната Трета лига с спестовна победа вкъщи с 2:0 над Родопа Смолян, в среща от 18-ия кръг на шампионата, през вчерашния ден записа нов триумф в шампионата на Трета лига, утвърждавайки се на върха след 16 победи, 2 ремита и единствено 1 проваляне.
" Акулите ", водени от Малин Орачев, още веднъж опънаха нервите на правилните си последователи и на всички, които им симпатизират, като през този сезон към този момент се трансформира в традиция да вкарват в заключителните или последните минути на срещите.

Вчера при визитата на Димитровград в среща от 19-ия кръг възпитаниците на Орачев още веднъж извоюваха триумфа в последната минута на мача, а Черноморец завоюва с 1:2 и прибави още една от шампионските си победи, записвайки дубъл и над този противник, преди значимото домакинство от 20-ия кръг - дербито със Загорец Нова Загора идната събота. Бургазлии изцяло справедливо се поздравиха с триумфа, като през целия мач бяха водещият тим на терена. " Акулите' имаха кадрови проблеми към състава, само че това не повлия в последна сметка на резултата. Черноморец трябваше да завоюва следващата си победа и го направи, въпреки и в последната минута.

Мариян Тонев и Антон Узунов пропуснаха срещата поради насъбрани жълти картони. Топ реализаторите на Черноморец през сегашния сезон не можеха да оказват помощ на своите съотборници, само че ориста го направи с следващия гол в заключителните секунди на срещата. Нуретин Пюскюлю се трансформира в воин за гостите от Бургас, като точно той вкара и двете попадения, с цел да направи цялостния поврат в мача.

Пюскюлю вкара два доста красиви гола, като изравнителния бе със задна ножица още преди почивката в 35-та минута. Вторият гол на бранителя пък бе след центриране и удар с глава в долния ляв ъгъл на вратаря, а футболистите изпаднаха в възторг след следващата трагична победа.

Това бе трети гол от началото на сезона за опитния някогашен защитник на Несебър, а Пюскюлю се разписа и при триумфа вкъщи с 4:0 против Верея Стара Загора през есента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР