Отборът на Черно море завърши 1:1 ори гостуването си на

...
Отборът на Черно море завърши 1:1 ори гостуването си на
Коментари Харесай

Старшата на Черно море изпусна ЦСКА в София

Отборът на Черно море приключи 1:1 ори гостуването си на ЦСКА в мач от 14-ия кръг на Елитната група до 19 години. “Моряците ” на Мартин Христов стартираха срещата с напън и до 5-ата минута изпуснаха три положителни положения за гол.

В следствие играта се успокои, а в 43-ата минута след изритана топка в предни позиции и неточност в защитата на варненци ЦСКА поведе в резултата.

В 60-ата минута Черно море изравни посредством рожденика Данаил Димов, който през днешния ден навършва 18 години. Добра офанзива отдясно приключи с центриране в наказателното поле, където Денислав Ангелов продължи топката към Димов, който от близо осъществя за 1:1.

До края на срещата “моряците ” имаха три чисти положения за гол, едно от които в последната минута на дуела, само че по този начин и не съумяха да отбележат второ попадение.

Въпреки равенството Черно море остава водач в класирането на Елитната група до 19 години с актив от 33 точки, следвани от ЦСКА с 28 и Лудогорец с 27, а Септември, които са с мач по-малко са четвърти с 27 точки.

Съставът на Черно море: Иван Дичевски, Виктор Попов, Йордан Радев, Георги Топалов, Мартин Дичев, Петър Вуцов, Павел Георгиев (88-Александър Александров), Александър Георгиев (75-Иван Иванов), Данаил Димов, Христо Иванов (84-Тугай Неджет), Денислав Ангелов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР