Отборът на Черно море записа победа с 4:1 срещу тима

...
Отборът на Черно море записа победа с 4:1 срещу тима
Коментари Харесай

Черно море не срещна трудности срещу Дунав Русе в контрола във Варна

Отборът на Черно море записа победа с 4:1 против отбора на Дунав Русе в контролна среща, играна на стадион " Младост " във Варна. Попаденията за " моряците " осъществиха Мартин Милушев, Евгений Сердюк на два пъти и Васил Панайотов. За гостите от Русе прецизен бе юношата на Черно море Джан Хасан.
`Черно
“Моряците” стартираха срещата с напън и откриха резултата още във втората минута. Мартин Милушев пресече пас пред наказателното поле на гостите, направи двойно подаване с Васил Панайотов и насочи топката в мрежата за 1:0. В 21-вата минута Йордан Димитров от състава на Дунав бе изведен на добра позиция и стреля, само че топлата срещна тялото на защитник и излезе в корнер. Веднага по-късно Диян Димов от близко с глава стреля, само че Иван Дюлгеров записа положително избавяне. В 41-вата минута Светослав Николов опита удар от границата на наказателното поле, само че топката мина над напречната греда.
`Черно
В 50-ата минута Евгений Сердюк повиши на 2:0 от директен свободен удар, като преди да влезе в мрежата на Дунав, топката се отби в стената и излъга вратаря. В 53-ата минута Васил Панайотов направи резултата типичен. Евгений Сердюк се пребори с вратаря на гостите, лиши топката и я подаде към Васил Панайотов, който от границата на наказателното поле я насочи технично в далечния ъгъл за 3:0. В 63-ата минута Николай Златев засече с глава центриране на Сердюк, само че вратарят на Дунав избави. В 77-ата минута юношата на Черно море Джан Хасан понижи резултата - 3:1. В 89-ата минута Сердюк осъществя самичък против вратаря за 4:1 след пас на Светослав Николов.

`Черно
Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров (68-Галин Григоров), Петър Иванов (68-Берк Джевдет), Росен Стефанов, Сами Ел Анаби, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Калин Георгиев, Николай Златев, Мартин Милушев ( Мартин Милушев), Евгений Сердюк, Павел Георгиев.
`Черно

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР