Отборът на Черно море записа две победи в контроли през

...
Отборът на Черно море записа две победи в контроли през
Коментари Харесай

Черно море записа две победи за един ден в контроли

Отборът на " Черно море " записа две победи в контроли през вчерашния ден.

В първата, играна на стадион “Младост ”, варненци победиха " Созопол " с 2:1.

Попаденията за “моряците ” осъществиха Закария Беншаа и Алекс Фернандес през първото полувреме, а Ласидес Мендес понижи през втората част.

Черно море сътвори първата заплаха в мача. В 7-ата минута Лъчезар Йорданов изведе Закария Беншаа на добра позиция, само че нападателят от близо стреля в навън.

В 13-ата минута Николай Златев центрира от корнер, а Наско Янков с глава стреля в страничната греда.

В 19-ата минута Черно море поведе в резултата. Лъчо Йорданов изведен Закари на чиста позиция и той осъществя за 1:0. В 32-рата минута Петър Иванов получи пас в дълбочина по десния фланг, настигна топката до навън линията и я върна към дъгата на наказателното поле, където Алекс Фернандес финтира защитник и стреля в далечния ъгъл за 2:0. В 42-рата минута Калин Георгиев стреля от добра позиция, само че топката мина над вратата. В последната минута на първата част Закария Беншаа излезе самичък против вратаря на гостите и потегли да го лъже, само че стражът съумя да се протегне и да вземе топката от краката на нападателя на “моряците ”. Веднага по-късно Лъчо Йорданов опита да стреля от придвижване, само че малко не му доближи да осъществя трети гол за варненци.

Край на първото полувреме.

Начало на второ полувреме.

В 47-ата минута Закария лиши топката от защитник в половината на Созопол, нахлу в наказателното поле и стреля по диагонала, само че вратарят на гостите съумя да избави. Веднага по-късно след изстрел на футболист на втородивизионния тим, топката срещна ръката на Петър Иванов в наказателното поле, само че основният рефер реши, че няма предумисъл и не отсъди дузпа.

В 62-рата минута Созопол понижи резултата. Футболист на Созопол стреля от отдалеченост, Георги Георгиев мазета топката, тя попадна в Ласидес Мендес, който от към точката на дузпата осъществя за 2:1. В 78-ата минута Николай Златев стреля от директен свободен удар, само че прати топката над вратата. До края на срещата Черно море сътвори няколко положителни офанзиви, които обаче не съумя да приключи по най-хубавия метод.

Съставът на Черно море : Георги Георгиев, Росен Стефанов, Наско Янков (57-Александър Георгиев), Мартин Дичев, Петър Иванов, Мимито Биаи, Калин Георгиев, Николай Златев, Алекс Фернандес, Лъчезар Йорданов (67-Марин Петков), Закария Беншаа.

Във втората си контрола за деня Черно море се наложи против Етър с 3:1 на стадион “Тича ”. Попаденията за “зелено-белите ” осъществиха Васил Панайотов, Мазир Сула и Матиас Курьор.

В 11-ата минута Черно море поведе в резултата. Васил Панайотов от към 32 метра прати топката в горния десен ъгъл на Христо Иванов за 1:0.

Две минути по-късно Ангелов центрира от корнер в наказателното поле, където Живко Атанасов се извиси и стреля с глава, само че около вратата. В последната минута на първата част Мазир Сула от пряк-свободен удар повиши на 2:0. Преди да влети в мрежата топката се отклони от стената.

Край на първото полувреме.

Начало на второ полувреме.

Черно море започва стремително второто полувреме и в границите на две минута пропусна да осъществя трети гол. В 51-вата минута обаче Матиас Курьор с доста техничен копващ удар направи класиката. В 56-ата минута Ангел Ангелов бе изведен самичък против вратаря и потърси далечния ъгъл, само че стреля около гредата.

В 80-ата минута след центриране от корнер Матиас Курьор се опита ефектно с пета да насочи топката в мрежата, само че не му се получи. Малко по-късно Галин Григоров записа ефектно избавяне след удар от отдалеченост.

В 88-ата минута Етър понижи резултата. С прекрасен обмислен удар Лилян Маринов осъществя за 3:1.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров (71-Галин Григоров), Живко Атанасов (46-Стефан Велев), Петар Божанчич, Виктор Попов, Цветомир Панов (71-Стефан Димитов), Матеус Клементе, Васил Панайотов, Ангел Ангелов, Мади Кета (71-Александър Георгиев), Мазир Сула, Матиас Курьор.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР