Отборът на Черно море записа четвъртата си поредна победа в

...
Отборът на Черно море записа четвъртата си поредна победа в
Коментари Харесай

Черно море разби Славия като гост и оглави подреждането в Първа лига

Отборът на Черно море записа четвъртата си поредна победа в родната Първа лига, надигравайки с 5:1 като посетител състава на Славия в среща от 5-ия кръг на шампионата.

Убедителният триумф за варненци направи по този начин, че те да оглавят класирането в шампионата с актив от 13 точки, колкото има и Локомотив Пловдив, само че " моряците " към този момент имат преимущество при головата разлика.

Тимът на Славия пък в трети следващ мач не съумя да стигне до успеха, а тежката загуба довечера остави " белите " на 11-ото място с 4 пункта.

На стадион " Александър Шаламанов " в София дуелът стартира доста неприятно за домакините, които след груба неточност в защита разрешиха на Матеус Машадо да даде задатък на Черно море още в 4-ата минута.

В средата на първата част още веднъж неправилност в играта на Славия разреши на гостите да провеждат бърза офанзива, при която Александър Василев стреля, Николай Кръстев избави, само че при добавката Матеус Машадо осъществя втория си гол в срещата за 2:0.



До почивката " белите " демонстрираха малко по-добра игра в предни позиции и върнаха едно попадение след автогол, който бе записан на името на Пабло Гарсия.

През второто полувреме испанецът въпреки всичко се реваншира за този миг, правейки резултата 3:1 от дузпа, отсъдена след интервенция на системата ВАР, която подсказа на рефера Георги Кабаков за нарушаване на Виктор Генев против Матеус Машадо.

В заключителните минути на срещата пък Алекс Фернандес и Исмаил Иса оформиха крайното 5:1 в интерес на Черно море, с което " моряците " несъмнено трансфораха в призрачен сън първото домакинство като треньор на Славия на легендата на Барселона Хосе Мария Бакеро.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР