Отборът на Черно море (Варна) затрудни сериозно Монтана в мач

...
Отборът на Черно море (Варна) затрудни сериозно Монтана в мач
Коментари Харесай

Пламен Христов: На моменти ни липсва опит и класа, но имаме израстване

Отборът на Черно море (Варна) затрудни съществено Монтана в мач от 7-ия кръг на Efbet Супер Волей, само че не съумя да вкара срещата в тайбрек, като отстъпи вкъщи с 1:3 гейма. Ето какво съобщи старши треньорът на варненци Пламен Христов след срещата:
 Монтана се оправи с Черно море във Варна в Efbet Супер Волей Монтана се оправи с Черно море във Варна в Efbet Супер Волей
" Хубав мач, удовлетворен съм. Ние сме без главния ни диагонал, който има здравословни проблеми. Другото, което повлия е, че сме млади. На моменти не съумяваме да задържим темпото. Липса опит и класа, само че имаме израстване. Предстои ни доста работа. "
 Даниeл Пеев: Имаме доста запаси в играта ни и доста неща за възстановяване Даниeл Пеев: Имаме доста запаси в играта ни и доста неща за възстановяване
" Основна цел ни е да останем в елита. След това може да мислим за освен това. Стъпка по стъпка да вървим напред. Предстоят ни доста тежки мачове в програмата. "

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР