Отборът на Черно море Варна победи втородивизионния Созопол в петата

...
Отборът на Черно море Варна победи втородивизионния Созопол в петата
Коментари Харесай

Черно море се наложи минимално над втородивизионния Созопо в петата си контрола

Отборът на Черно море Варна победи втородивизионния Созопол в петата си контрола от зимната подготовка, играна на стадион „ Младост “ в морската ни столица. „ Моряците “ се постановиха с 1:0, като единствения гол в срещата осъществя Росен Стефанов през първото полувреме.

До 10-ата минута двата отбора си размениха по една заплаха. В 4-ата минута Емануил Манев се озова на стрелкова позиция и насочи добър удар, само че Георги Георгиев избави. Малко по-късно капитанът на “моряците ” Даниел Димов засече с глава центриране в наказателното поле, само че ударът му мина около вратата.

В 16-ата минута Черно море откри резултата. След центриране в наказателното поле Мишаел Алвес стреля с глава, само че стражът на гостите мазета. Топката попадна в Росен Стефанов, който от близо за малко да скъса мрежата за 1:0.

В 29-ата минута Мишаел Алвес получи вляво, мина през целия фланг, финтира защитник и потърси пас към Марин Петков, който обаче бе изпреварен от бранител и топката му бе избита. В 37-ата минута Ангел Ангелов стреля рисково от отдалеченост, само че над гредата. Малко по-късно Лъчезар Йорданов от дребен ъгъл опита да изненада вратаря на Созопол, само че отново прати топката над вратата.

В 46-ата минута Марин Петков пропусна да вкара от чиста позиция, откакто получи топката към точката на дузпата, само че тъкмо преди да нанесе удар, топката му отскочи и я прати в навън. В 57-ата минута Мартин Дичев стреля, вратарят мазета, топката попадна в Лъчезар Йорданов, който стреля, само че над вратата. В 60-ата минута Наско Янков влезе на мястото на Даниел Димов.

В 80-ата минута Толга Мюрвет и Стефан Димов влязоха на местата на Лъчезар Йорданов и Калин Георгиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР