Отборът на Черно море стартира седмицата с бегово занимание. То

...
Отборът на Черно море стартира седмицата с бегово занимание. То
Коментари Харесай

Черно море започна седмицата без куп национали и с бягане в Екопарка

Отборът на Черно море започва седмицата с бегово занятие. То се организира в Университетската ботаническа градина Екопарк-Варна и в него взеха присъединяване всички футболисти, като се изключи националите Васил Панайотов, Исмаил Иса, Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Мартин Минчев и Иван Дичевски.

``
реклама

Първите двамата са в представителния отбор на България за мачовете с Черна гора и Англия, а Дюлгеров, Попов и Минчев са с младежите до 21 години за формалните квалификационни мачове на УЕФА против Сърбия и Латвия.

Дичевски, Денислав Ангелов и Даниел Стоянов пък са с юношите до 19 години за другарски срещи на 8-и, 10-и и 13 октомври надлежно с тимовете на Hannover 96, BTSV Eintracht Braunschweig и JFV Calenberger Land.

С представителния отбор упражняват и юношите от школата халфът Велислав Василев и вратарят Стефан Петков и Димитър Иванов.

Утре “моряците ” ще упражняват сутринта, а в сряда и четвъртък заниманията ще са следобяд. В петък Черно море ще пътува за Румъния, където ще играе контролна среща с Виторул в Констанца. Мачът е от 17 часа.

Снимки вижте ТУК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР