Отборът на Черно море ще гостува в Кюстендил в 1/16-финалите

...
Отборът на Черно море ще гостува в Кюстендил в 1/16-финалите
Коментари Харесай

Черно море гостува в Кюстендил за Купата

Отборът на Черно море ще гостува в Кюстендил в 1/16-финалите на шампионата за Купата на България. Това стана ясно, откакто отборът от Югозападната трета лига се наложи с 3:1 против Марек Дупница в предварителния кръг на конкуренцията.

Домакините стигнаха до поврат, откакто Марек откри резултата в 19-та минута посредством Илия Димитров. Домакините изравниха минута преди края на първата част след попадение на Димитър Илиев, а след почивката Цветелин Стоичков и Александър Александров донесоха триумфа за Кюстендил.

Така " моряците " ще гостуват на втория в Югозападна Трета лига в последната седмица на октомври, като точният ден и час на дуела ще стане явен в допълнение.

Тимът на Фратрия ще одобри елитния Берое в мач от 1/16-финалите на шампионата за Купата на България.

Това стана факт, откакто фратрийци се постановиха с 2:0 като посетител на Ботев в Нови Пазар в предварителния кръг от турнирната конкуренция. Васил Андони откри резултата в 62-рата минута, а Никола Тотев оформи крайния резултат в 71-вата минута.

Така Фратрия ще одобри Берое в последната седмица на октомври, като точният ден и час на дуела ще стане явен след изиграването на всички срещи от предварителния кръг на Купата на България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР