Отборът на Черно море ще бъде без своя капитан Даниел

...
Отборът на Черно море ще бъде без своя капитан Даниел
Коментари Харесай

Черно море без своя капитан Даниел Димов и защитника Влатко Дробаров за визитата на Пирин

Отборът на Черно море ще бъде без своя капитан Даниел Димов и бранителят Влатко Дробаров за гостуването си на Пирин Благоевград в среща от последния 30-и кръг на постоянния сезон в Първа лига.

На клубния уебсайт варненци прецизираха, че Димов е с разтежение, а македонският бранител има фрактура на пръста на крайници, която няма да му разреши да пътува с отбора за Благоевград.

Вместо Даниел Димов и Влатко Дробаров с тима за мача против Пирин ще пътуват Мартин Дичев и Берк Бейхан, прецизираха още " зелено-белите ".

Група на Черно море за дуела с Пирин Благоевград: Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Дани Мартин, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Андреяс Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев, Уеслен Жуниор, Исмаил Иса, Атанас Илиев.

Срещата на стадион " Христо Ботев " в Благоевград е тази събота (20 април) от 15:15 часа, като при триумф момчетата на Илиан Илиев ще си подсигуряват второто място в края на постоянния сезон в Първа лига.

Междувременно Пирин Благоевград ще се опита да надгради над успеха против ЦСКА от предишния петък в търсене да усили актива си преди старта на решителната фаза в битката за оцеляване в родния хайлайф.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР