Отборът на Черно море проведе занимание днес. “Моряците”, които взеха

...
Отборът на Черно море проведе занимание днес. “Моряците”, които взеха
Коментари Харесай

Куп проблеми в Черно море преди мача с Левски

Отборът на Черно море организира занятие през днешния ден. “Моряците”, които взеха присъединяване в срещата за Купата в Стара Загора, имаха възобновяване, а останалите – постоянна подготовка. В тима има много контузени футболисти, които ще пропуснат дуела с Левски.

Стефан Велев, Георги Георгиев, Иван Дичевски и Родриго Вилела не престават да се възвръщат по специфична стратегия, до момента в който Даниел Димов стартира с да тренира самостоятелно. Неприятната вест за треньора Илиан Илиев е травмата на Леандро Андраде. Крилото на “моряците” получи разтежение в мача с Берое и също няма да е разполагаем на наставника за срещата с Левски.

В отбора има още футболисти с болежки, само че те ще са на линия за дуела в събота. Утре Черно море тренира следобяд, след което ще бъде избрана групата за мача. Тя ще бъде попълнена с юноши.

Черно море приема Левски в събота, 28 октомври от 19 часа на стадион “Тича” във Варна.

Клубът напомня, че на стадиона ще може да се влиза единствено със “зелен сертификат” (за фенове приключили цикъл на имунизация, преболедували ковид или с негативен антигенен и PCR тест). За облекчение на почитателите ще има пункт за проби за COVID-19, който ще работи в събота, 30 октомври от 9 до 15 часа на бул. “8-ми Приморски полк” до касите за билети на стадиона, като цената е преференциална – 8 лева за антигенен тест.

Касата на ул. Никола Вапцаров, до входа за коли ще отвори в 9 часа, а всички останали – в 15,30 часа. Цената на билетите е 7 лв.. Входовете на стадиона ще отворят в 16 часа.

Черно море приканва хората да си купуват билети за дуела единствено в случай че имат годен документ. Зрители без подобен няма да бъдат позволени на стадиона. От клубова молиха и за носенето на персонални карти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР