Отборът на Черно море продължава подготовката си за последния мач

...
Отборът на Черно море продължава подготовката си за последния мач
Коментари Харесай

Черно море тренира в намален състав

Отборът на Черно море продължава подготовката си за последния мач от постоянния сезон против Локо Пловдив. “Моряците ” одобряват “смърфовете ” в неделя от 16 часа на стадион “Тича ” във Варна, като след този кръг ще стане ясно кои ще са противниците на варненци в плейофната фаза на шампионата.

“Зелено-белите ” упражняват с група от 17 футболисти. Петър Витанов е с болки в ребрата от дуела с Лудогорец и тренира на омекотен режим. Твърдо навън за неделя е Мирослав Енчев, който към момента се готви във фитнеса, както и Дани Кики, който поради контузия бе сменен наложително в Разград. Мартин Костадинов пък възобнови пълноценни занимания, само че по всяка възможност няма да попадне в сметките на Илиан Илиев за дуела. Под въпрос до последно ще е Дани Димов, който също е с контузия от срещата с Лудогорец.

От на следващия ден пък към националния тим U19 ще се причислят Емил Янчев, Ертан Томбак и вратарят Иван Дюлгеров. Тримата са извикани за Евроквалификациите в Испания от 20-и до 28 март. Отборът на младите “лъвове ” се събира в Бояна в четвъртък.

Утре “моряците ” упражняват следобяд, а в петък заниманието е сутринта. В събота е последната подготовка, след която треньорът Илиан Илиев ще дефинира 18-те за срещата с Локомотив.

От клуба приканват почитателите да продължат своята поддръжка и в неделя. “Моряците ” се нуждаят от своя 12-и състезател, с цел да пресечен тежката серия без победа на личен терен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР