Отборът на Черно море“ привлече Васил Панайотов, съобщиха от клуба.

...
Отборът на Черно море“ привлече Васил Панайотов, съобщиха от клуба.
Коментари Харесай

Черно море“ взе Панайотов и освободи Димов

Отборът на „ Черно море “ притегли Васил Панайотов, оповестиха от клуба. Полузащитникът подписа през днешния ден контракт с и ще носи екипа на варненци през идващите два сезона. Панайотов е на 28 години и е младеж на „ Левски “. Играл за „ Пирин “ (Гоце Делчев), „ Банско “, кипърския „ Агия Напа “ и полския „ Завиша “ (Бидгош). През юни 2016-а Панайотов подписа контракт с „ Берое “ (Стара Загора), само че през есенния полусезон изигра единствено 3 мача в шампионата. В началото на 2017-а халфът мина в полския „ Стал “ (Миелец). През лятото на 2017-а Панайотов се завърна в „ Левски “. През сезон 2017/18 той означи 4 гола в 26 мача в Първа лига по футбол.

Същевременно централният защитник Даниел Димов към този момент не е част от тима на „ Черно море “. Ръководството на „ моряците “ и опитният бранител се разделиха по взаимно единодушие. Димов ще продължи кариерата си в чужбина.
„ Дойде още веднъж миг, в който пътищата ни за малко ще се разделят - сподели Димов след разтрогването на договора си с варненци. - Ако е правилно, че човек се учи от грешките си, то няколко години след първата ни разлъка, желая да благодаря на всички вас - правилните последователи, моите съотборници, треньори и управление за подадената ръка, за голямото доверие и постоянно положителното отношение. Успех и до скоро. “ 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР