Отборът на Черно море постигна победа с 2:1 при домакинството

...
Отборът на Черно море постигна победа с 2:1 при домакинството
Коментари Харесай

Черно море надви Локомотив София и измести Левски от петото място в класирането

Отборът на Черно море реализира победа с 2:1 при семейството си на Локомотив София в дуел от 16-ия кръг на Първа лига.

„ Морците “ откриха резултата на стадион „ Тича “ по-късно повече от половин час игра след неверна в изнасянето на топката от страна на столичните „ железничари “. Мади Кета пресече подаване на бранителя Алан Диас, нахлу в наказателното поле и стреля, стражът Александър Любенов избави удара на нападателя на Черно море, само че при добавката Кета се разписа в опразнената врата.

Локомотив София изравни в 57-ата минута, когато Ивайло Найденов центрира високо отляво в пеналтерията на домакините, където на втора греда, където връхлитащият Селсо Рапосо засече с глава топката на границата на вратарското поле, разписвайки се в далечния десен ъгъл на стража Георги Георгиев.

Съставът на Илиан Илиев още веднъж поведе четвърт час преди края на срещата. В борбата на голмайсторите по левия фланг Кета лиши топката от Селсо Рапосо и с външен фалц подаде в наказателното поле на „ червено-черните “ към Васил Панайотов, който с прехвърлящ диагонален изстрел прати топката далечния низък ляв ъгъл на вратата.

В класирането Черно море събра актив от 28 точки и измести от петото място отбора на Левски, който е с 26 пункта. Локомотив София заема осмата позиция с 25 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР