Отборът на Черно море постигна най-резултатната си победа от началото

...
Отборът на Черно море постигна най-резултатната си победа от началото
Коментари Харесай

Мощен Черно море прегази Ботев и си върна третото място

Отборът на Черно море реализира най-резултатната си победа от началото на сезон. Селекцията на Илиан Илиев показва голяма нападателна мощност и се разправи с гостуващия Ботев (Враца) - 5:0. Всичко на " Тича " бе решено в първите 36 минути от съперничеството, когато четири попадения посетиха мрежата на Красимир Костов.

Отменен гол на Матс Курьор от ВАР единствено забави неизбежното, след което нещата си пристигнаха на мястото с голови осъществявания на Панайотов, Курьор, Сердюк и Алварес. След паузата интензитетът на дейности спадна, само че и това не попречи на Сердюк да удвои головия си актив за този дуел. Триумфът спомогна на варненци да си върнат третото място в efbet Лига, измествайки Ботев (Пд). Лошо възприятие пък ще остави травмата на Васил Панайотов, който при фаул на Чавдар Ивайлов в края незабавно трябваше да бъде откаран в болница.
 Славия победи Арда с 1:0
Славия излъга Арда и даде сериозна поръчка за Топ 6

Йон Бакеро вкара единственото попадение в срещата

За Ботев (Враца) пък остава горчивината от неприятния дебют на новия им треньор Ивайло Димитров. Тимът от Северозапада продължава с дейната си битка за избавление. До края на постоянния сезон остава единствено един кръг.
 Снимка 569414
Източник:

Битката на " Тича " изненадващо започва на много високо движение. Двата отбора взеха решение да " прескочат " частта с разузнаването и бързо се впуснаха в офанзиви. Идея по-интересно като че ли бе пред вратата на Ботев, където врачанската защита трябваше да се оправя с няколко рискови топки пратени в наказателното поле. Веднъж Илия Миланов застана с тяло, с цел да блокира и опит за шут от междинна отдалеченост на Васил Панайотов.

Селекцията на Илиан Илиев мислеше, че стига до откриващо попадение още с първия си прецизен изстрел към вражеската врата. Тогава огромна част от работата свърши Родриго Вилаела, който размина по фланга Валери Христов. Последва негово центриране, което откри чудесно пласирания Матс Курьор, а за любимецът на варненската аудитория остана сладката част да означи с глава. Националът на Мартиника имаше къса наслада, защото в приложимост влезе системата ВАР. Тя сподели, че в построяването на офанзивата №19 е играл с ръка и заради този мотив реферът Димитров взе решение да анулира гола.
 ЦСКА победи Берое с 1:0 в efbet Лига
ЦСКА постави завършек на головата суша и удари Берое пред погледа на Стоичков и Ганчев

Жорди Кайседо донесе триумфа с гол в 53-а минута

Съдбата въпреки всичко си знаеше работата и още в идната офанзива след спирането Черно море справедливо поведе в мача, към този момент с постоянно попадение. Капитанът Васил Панайотов получи топката малко пред дъгата, след което насочи доста технично към левия ъгъл на Костов. Вратарят се протегна оптимално, само че единствено с цел да види по какъв начин кълбото се отбива в страничната греда и влиза в мрежата.
 Снимка 569411
Източник:

Четвъртите в таблицата, до началото на дуела, бързо взеха решение всичко с втори гол в 21-ата минута. Костов не реагира доста добре при мощен изстрел на Цветомир Панов. Отбитата от него топка срещна тялото на Ничев и нещата отиваха към автогол, в случай че в заветния момент Курьор не беше показал " апетит " за към този момент постоянно попадение и на празна врата чукна леко за 2:0.

Страхотната " моряшка " продукция скоро се беляза и под знака на класиката. В 26-ата минута Велислав Василев разсече защитата на Ботев с подаване за Курьор. Нападателят незабавно пусна паралелен пас за връхлитащия Сердюк, който от близко вкара за получилото се 3:0.
 Снимка 569409
Източник:

Ако не друго, Красимир Костов може би даде поръчка за " Спасяването на кръга " в 34-ата минута. Нисичкият вратар блокира по страховит метод удар с глава при центриране от корнер на Влатко Дробаров, оставяйки най-малко за малко резултата на " Тича " неизменен.

Ужасът за Ботев (Враца) нямаше край и в 36-ата минута гостите позволиха четвърто попадение. След като означи третия гол, Евгений Сердюк асистира за идващия подобен на испанеца Пабло Гарсия. Дефанзивният халф се възползва от пас в кулоар и с левия крайник прокара топката около стража на противника.
 ФК ЦСКА 1948 победи Локо (Пловдив) с 4:0 в efbet Лига
10 от Локо (Пд) устояха единствено едно полувреме в Бистрица, " смърфовете " изгубиха шансове за топ 6

Локомотив позволи 4 гола през втората част

Втората част стартира с насилствена промяна в лагера на Черно море. Преди паузата при единоборство пострада Велислав Василев, което наложи рокадата на крилото с Мазир Сула. По същото време треньорът на гостите Ивайло Димитров реализира тройна рокада.
 Снимка 569407
Източник:

От Ботев (Враца) очевидно демонстрираха, че на паузата е имало диалог на висок звук в тяхната съблекалня. Гостите усъвършенстваха статистиката си от цялата първа част, като за минута и половина насочиха цели два удара по посока вратата на " моряците ".

В 66-ата минута Иван Дюлгеров за първи път трябваше да свети със избавяне в мача. Националът на България беше запазил нужната централизация и се намеси удачно при шут отдалеко на резервата Чавдар Ивайлов.
 Пирин - Левски 0:3 в мач oт efbet Лига
Уелтън шоу в Благоевград! Левски отчая Пирин и извърши първата си цел под управлението на Стоилов

" Сините " съкрушиха " орлетата " с познатото 3:0

Макар и срещата да протичаше повече от умерено през второто полувреме, Черно море още веднъж откри път към мрежата на съперника. Резервата Мазир Сула имаше основна роля с съвършения си извеждащ пас за Сердюк. Украинският стрелец се измъкна от Бауренски и изрично приключи за второто си попадение през днешния ден.
 Снимка 569405
Източник:

До края единственото забавно за отразяване бяха дебютите с екипа на " зелено-белите " за новия алжирски стрелец Закария Беншаа и юношата на клуба Росен Стефанов. Лошо възприятие пък ще остави травмата на Васил Панайотов, който при фаул на Чавдар Ивайлов незабавно трябваше да бъде откаран в болница.

В последния кръг от постоянния сезон, Черно море ще има тежка аудиенция на възродения Левски. Ботев (Враца) пък ще търси точки от семейството си на Славия.
 Лудогорец победи Ботев (Пловдив) с 3:0
Лудогорец реши мача с Ботев (Пловдив) за едно полувреме и се откъсна на върха

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР