Отборът на Черно море постигна минимална победа с 1:0 над

...
Отборът на Черно море постигна минимална победа с 1:0 над
Коментари Харесай

Черно море излезе на върха в класирането след победа над ЦСКА | Двата отбора завършиха срещата с по 10 души

Отборът на Черно море реализира минимална победа с 1:0 над ЦСКА - София в мач от 22-ия кръг на футболното ни състезание и поведе в класирането.

Черно море има 48 точки, до момента в който Лудогорец и ЦСКА - София са с по 45, само че отбора от Разград е с два мача по-малко.

Единственият гол на стадион „ Тича “ във Варна вкара Живко Атанасов в 88-ата минута.

Двата тима приключиха срещата с по 10 души поради получени червени картони от Мазир Сула от домакините и Фернандо Каранга от гостите.

Двата тима изигра не изключително впечатляващо първо полувреме, в което честите голови положения съвсем липсваха.

Първата сериозна обстановка в мача бе за домакините в 10-ата минута, когато Мишаел Алвес центрира отдясно към Исмаил Иса в наказателното поле на гостите, само че нападателят бе изпреварен от вратаря Густаво Бусато.

В 15-ата минута Джонатан Линдсет изведе в чудесна позиция Фернандо Каранга, който със страховит шут диагонално вкара гол, който обаче не беше зачетен поради засада на нападателя на „ алените “.

В 27-ата минута Пабло Гарсия стреля рисково от директен свободен удар диагонално отдясно, само че топката попадна в ръцете на вратаря на ЦСКА-София Густаво Бусато. В 45+1 минута Даниел Мартин опита нещо приблизително сред удар и центриране, а вратарят Густаво Бусато съумя да избие топката в корнер.

В 55-ата минута домакините проведоха рискова контраофанзива, при която топката доближи до Васил Панайотов, който стреля диагонално отдясно, само че едва и вратарят Густаво Бусато улови топката.

В 61-ата минута Васил Панайотов центрира в наказателното поле на столичани, където Андреяс Калкан стреля от воле, само че неопределено.

В 71-ата минута Фернандо Каранга от ЦСКА София в началото получи втори жълт и надлежно червен картон за нарушаване против Васил Панайотов, само че след съвещания с ВАР той получи пряк червен картон.

В 83-ата минута и Черно море остана с 10 души на терена, откакто Мазир Сула получи втори жълт и надлежно червен картон.

Малко по-късно Джонатан Линдсет бе изведен в добра позиция, само че стреля неопределено. В 87-ата минута вратарят на гостите Густаво Бусато избави удари на Атанас Илиев и Мишаел Алвес.

В 88-ата минута, след центриране от корнер Атанас Илиев отклони топката към Живко Атанасов, който от 2-3 метра с глава вкара победния гол за домакините.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР