Отборът на Челси записа страхотно постижение в турнира Лига Европа,

...
Отборът на Челси записа страхотно постижение в турнира Лига Европа,
Коментари Харесай

Челси изравни рекорд в Лига Европа

Отборът на Челси записа ужасно достижение в шампионата Лига Европа, където се класира за полуфиналите. Лондончани записаха 15-и следващ мач без проваляне, с което изравниха абсолютния връх в конкуренцията.

До през вчерашния ден той се държеше от Атлетико Мадрид, който не беше губил във втория по мощ европейски клубен шампионат от ноември 2011 година до октомври 2012 година А "сините " от Лондон могат да излязат еднолично на върха, в случай че не изгубят първия си полуфинал против Айнтрахт Франкфурт.

За последно Челси загуби в тази конкуренция от Рубин Казан през април 2013 година с 2:3. Тогава срещата сред двата отбора беше от четвъртфиналната фаза. И от този момент последваха 15 следващи дуела без проваляне за англичаните.

Те към този момент имат шест следващи победи в елиминциите, а този сезон в Лига Европа напряко мачкат всичко по пътя си, тъй като имат 11 победи от 12 мача. Единственото им тъждество беше против Видеотон на Георги Миланов в последния кръг на груповата фаза, само че от дълго време си бяха обезпечили и класирането напред, и първото място в групата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР