Отборът на Челси загуби Суперкупата на Европа, губейки на финала

...
Отборът на Челси загуби Суперкупата на Европа, губейки на финала
Коментари Харесай

Франк Лампард: Бяхме по-добри от Ливърпул, но ни липсваше късмет

Отборът на Челси загуби Суперкупата на Европа, губейки на финала от Ливърпул след дузпи, все пак обаче мениджърът на лондончани Франк Лампард похвали своя тим в изявление след края на мача.

''Мисля, че ние бяхме по-добрият тим. Липсваше ни малко шанс и повече акуратност при завършването на офанзивите. Ще работим над това, само че като цяло съм благополучен и горделив от представянето ни. Не обичам да изгубвам, само че през днешния ден в действителност не ни провървя. Играта ни обаче е позитивен знак. Изправихме се против тим, който беше изграждан в продължение на няколко години. Всеки от нашите момчета се раздаде изцяло. Видях това, което желаех, а точно отдаденост, предпочитание, надзор над топката и пасове зад тила на противника”, показа усещанията си от дуела Франк Лампард.

''Канте е извънреден футболист. Той е непретенциозен, само че на терена е машина. Въпреки че не беше упражнявал задоволително и имаше лека травма в глезена, изигра 120 минути и всички видяха какво дава на тима. Щастлив съм, че мога да работя с него. Канте ще е необикновено значим за нас. Пулишич занапред ще демонстрира какво може. Не забравяйте, че той е единствено на 20 години. Трябваше му малко време, с цел да влезе в мача, само че когато го направи, сподели какъв гений има. Много съм удовлетворен също от Жоржиньо и Емерсон. Тези момчета играха в неделя, а през днешния ден бяха на равнище през всичките 120 минути. Никой от тима не ме разочарова'', съобщи още легендата на Челси.

''Тами Ейбрахам самичък изиска да бие последната дузпа, което приказва за увереността му. И аз съм пропущал дузпи. Тами ще стане по-силен. Когато играеш на най-високо равнище, се научаваш да се справяш с напрежението. Баркли и Маунт се включиха доста добре от пейката. Ако играем по този начин през целия сезон, ще е отлично. Показахме темперамент при 1:2. Срещу Ливърпул не можеш постоянно да действаш съгласно личния си проект, само че реакцията ни в хода на мача беше добра'', добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР