Отборът на Челси ще удари много сериозно по амбициите на

...
Отборът на Челси ще удари много сериозно по амбициите на
Коментари Харесай

Челси със сериозен удар по Арсенал, уреди звездата на Лийдс

Отборът на Челси ще удари доста съществено по упоритостите на своите съграждани от Арсенал. Трансферният гуру Фабрицио Романо твърди, че „ сините “ са се договорили с крилото на Лийдс Рафиня.

Както е известно, Арсенал направи няколко несполучливи опита да притегли бразилския национал, н в последна сметка крилото ще премине в Челси. Романо разкрива, че всичко сред клубовете е контрактувано, като „ сините “ от Лондон ще платят сред 60 и 65 милиона паунда за 25-годишния футболист.

По-рано „ артилеристите “ са излезли с усъвършенствана оферта за Рафиня, само че и тя е била отхвърлена. В Лийдс са получили и позвъняване от Барселона. „ Каталунците “ също бяха измежду претендентите за подписа на крилото, само че предлагането им даже не се е доближавало до това на Челси.

Сега остава само да бъдат контрактувани персоналните условия на Рафиня. Негов сътрудник е някогашният халф на Челси Деко. През предишния сезон бразилецът имаше съществена заслуга за оцеляването на Лийдс във Висшата лига със своите 11 гола и 3 асистенции.

Raphinha deal. Key hours ahead for Chelsea as they will try to reach full agreement with Brazilian winger and his agent Deco on personal terms, really important step.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР