Отборът на Челси ще бъде без халфа Енцо Фернандес, а

...
Отборът на Челси ще бъде без халфа Енцо Фернандес, а
Коментари Харесай

Челси със сериозни проблеми преди дербито с Кристъл Палас

Отборът на Челси ще бъде без халфа Енцо Фернандес, а Мойсес Кайседо е под въпрос утрешния дуел против Кристъл Палас във Висшата лига, сподели мениджърът Маурисио Почетино.

Лондончани, които бяха на десето място в класирането преди мачовете от Боксинг дей, към този момент са без Рахим Стърлинг и Коул Палмър - двама от техните трима най-хубави голмайстори, които са осъдени поради насъбрани картони.

Фернандес се възвръща от херния, Кайседо е болен, а девет играчи са контузени, оставяйки Почетино без 11 играчи за последния домашен мач за годината. Нони Мадуеке и Ромео Лавиа са разполагаем, откакто се завърнаха след контузии при загубата от Уулвърхемптън в неделя.

" Не, Енцо няма да играе. Но Кайседо, уповавам се да. Днес той беше по-добре, само че това е висока температура. Надявам се, че може да тренира малко и да бъде подготвен за Палас ", сподели Почетино преди срещата.

" Лесли Угочукву ще го оценим на следващия ден, само че мисля, че той още веднъж има дискомфорт в сухожилието си ", добави той.

Мадуеке и Михайло Мудрик се чака да стартират в стартовия състав на следващия ден, а Кристофър Нкунку може да направи цялостен дебют против Палас.

Почетино призна, че не това е очаквал лондончани да са в средата на таблицата, наближавайки средата на първата си акция отпред на Челси.

" Толкова сме надалеч от задачата. Искахме да бъдем на върха, даже в случай че никой не вярваше. Но при тези условия ние се борим за разнообразни неща. Ние сме Челси, нашата история изисква да сме на върха. В момента, в случай че сме реалисти, би трябвало да подобрим метода, по който се показване, в случай че желаеме да печелим повече мачове ", разяснява мениджърът на " сините ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР