Отборът на Челси разгроми Бърнли с 3:0 в мач от

...
Отборът на Челси разгроми Бърнли с 3:0 в мач от
Коментари Харесай

Челси включи на скорост и прегази Бърнли

Отборът на Челси разгроми Бърнли с 3:0 в мач от 22-рия кръг на британската Висша лига. Тимът на Франк Лампард се поздрави с триумфа след голове на Жоржиньо от дузпа в 26-ата минута, Тами Ейбрахам в 38-ата минута и Хъдсън Одой в 49-ата.

Отборът на Бърнли първи съумя да вкара топката в мрежата в 18-ата минута, само че попадението бе анулирано поради засада. Ситуацията въпреки всичко бе тествана с ВАР, само че нямаше нищо неправилно в отсъждането на Кевин Френд.
 Снимка 461142
Източник:

В 26-ата минута Матю Лоутън събори връхлитащия на скорост Вилиан и реферът уточни бялата точка. Зад топката застана Жоржиньо, който не трепна и даде начало на голеадата.

Бърнли играеше много обичайно и в 34-ата минута Дуайт МакНийл опитва рефлексите на Кепа, който се оправи добре и избави.

Въпреки това, Челси съумя да удвои. В 38-ата минута Тами Ейбрахам засече топката с глава, след центриране на Рийс Джеймс.
 Снимка 461144
Източник:

Второто полувреме продължи в същото движение за отборът на Франк Лампард и тимът съумя да направи резултата типичен. Сезар Аспиликуета изпрати точно центриране в наказателното поле, където Калъм Хъдсън-Одой матира Ник Поуп за 3:0 в 49-ата минута. Ситуацията бе преразгледана със системата ВАР, заради подозрения за засада, само че такава нямаше и попадението бе зачетено.
 Снимка 461143
Източник:

С тази победа " сините " събраха 39 точки на шестата позиция, до момента в който " виненочервените " са на 15-то място на 4 точки над зоната на изпадащите. В идващия кръг Бърнли приема Лестър Сити вкъщи си, а Челси гостува на Нюкасъл.

ЧЕЛСИ: Кепа, Джеймс, Рюдигер, Кристенсен, Аспиликуета, Баркли, Жоржиньо, Маунт, Вилиан, Хъдсън-Одой, Ейбрахам.

БЪРНЛИ: Поуп, Лоутън, Тарковски, Мий, Тейлър, Ленън, Уестууд, Корк, Макнийл, Хендрик (Видра 73 " ), Ууд.
 Основен футболист на Челси се контузи
Основен футболист на Челси се контузи

Пулишич е увредил своето сухожилие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР