Отборът на Челси проучва възможността да привлече вратаря на Кристъл

...
Отборът на Челси проучва възможността да привлече вратаря на Кристъл
Коментари Харесай

Челси пита Кристъл Палас за Висенте Гуаита

Отборът на Челси изследва опцията да притегли вратаря на Кристъл Палас Висенте Гуаита, това оповестяват медиите на Острова, които се базират на свои източници, близки до лондночани. През този сезон 33-годишният испанец завоюва титулярното си място в състава на Рой Ходжсън, откакто сподели положителни игри под рамката на вратата.

През актуалната акция той е почнал в 22 от 24 срещи във Висшата лига, позволил е 24 попадения и записал шест „ сухи “ мрежи.

Челси може да се окаже в търсене на нов вратар поради слабите изяви на Кепа Арисабалага. През този сезон той е позволил 32 гола и има пет „ сухи “ мрежи. Резервният вратар на „ сините “ Уили Кабайеро пък е с изтичащ контракт през лятото и поради възрастта си от 38 години е малко евентуално да остане на „ Стамфорд Бридж “.

Мениджърът на Челси Франк Лампард обаче отбрани своя вратар.

„ Мисля, че Кепа знае, че позволи някои грешки, които ни костваха повече позволени голове, само че това е съвършен миг той да покаже, че може да се усъвършенства. Трябва да се оправи със обстановката, тъй като точно това е футболът. Всеки състезател, няма значение какъв брой е добър, може да получи рецензии и се постанова да ги приема. Може би се обръща малко повече внимание на вратарите. Но не мисля, че би трябвало да приемаш толкоз във вътрешността мнението на критиците, а да гледаш своята игра. Всеки състезател, освен Кепа, би трябвало да се бори, с цел да си възвърне формата “, съобщи Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР