Отборът на Челси продължава да преследва нападателят Пиер-Емерик Обамеянг това

...
Отборът на Челси продължава да преследва нападателят Пиер-Емерик Обамеянг това
Коментари Харесай

Челси напредва по трансфера на Обамеянг, но все още има сериозна пречка

Отборът на Челси продължава да преследва нападателят Пиер-Емерик Обамеянг това лято, само че към момента не може да се разбере с Барселона за цената му. „ Сините “ са „ на лов “ за нов таран, откакто по-рано се разделиха с Ромелу Лукаку и Тимо Вернер.

Обамеянг пък се реалокира на „ Камп Ноу “ едвам при започване на тази година, откакто беше освободен от Арсенал, само че „ каталунците “ са подготвени да го продадат. Барселона желае да записва ново попълнение Жул Кунде и би трябвало да събере свежи средства. Испанците желаят 20 милиона евро, само че до момента Челси е предложил единствено 14 милиона евро, написа френското издание „ Foot Mercato “.

Трансферната сума остава единствената спънка. Съобщава се, че лондончани са постигнали цялостно съглашение със самия състезател, тъй че договорката може да бъде завършена бързо, в случай че съумеят да се договаря за цената му с Барселона.

По време на престоя си в Арсенал габонският национал означи 68 гола в 128 мача във Висшата лига. Челси усеща резултата от напускането на Лукаку и Вернер това лято, като два от трите им гола този сезон пристигнаха от бранители, а другият е от дузпа на Жоржиньо. На „ Стамфорд Бридж “ към този момент привлякоха Рахийм Стърлинг, само че англичанинът е по-ефективен като крило, в сравнение с като централен нападател.

Мениджърът на Челси Томас Тухел е добре осведомен с качествата на Обамеянг, защото двамата работиха дружно в Борусия Дортмунд. Германецът е разговарял с нападателя на Барселона, с който признава, че има „ близка връзка “.

Pierre-Emerick Aubameyang transfer: Chelsea make progress but Barcelona 'not satisfied'
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР