Отборът на Челси постигна победа с 2:0 при визитата си

...
Отборът на Челси постигна победа с 2:0 при визитата си
Коментари Харесай

Челси отново победи Милан в Шампионската лига в рамките на шест дни

Отборът на Челси реализира победа с 2:0 при визитата си на Милан в мач от четвъртия кръг на група Е в Шампионската лига.

Това е втори следващ триумф за британския отбор на първенеца на Италия в границите на шест дни, защото предходната сряда Челси победи съперника си с класическото 3:0 на своя стадион „ Стамфорд Бридж “.

„ Сините “ от Лондон откриха резултата на стадион „ Джузепе Меаца “ в 20-ата минута посредством Жоржиньо, който се разписа от дузпа, отсъдена за нарушаване на Фикайо Томори против Мейсън Маунт отдясно в наказателното поле на „ росонерите “. Фалът бе с цената на червен картон за Томори, който остави отбора си с човек по-малко на терена до края на мача.

Футболистите на Греъм Потър значително взеха решение изхода на срещата по-късно повече от половин час игра. Матео Ковачич комбинира с Мейсън Маунт на границата на пеналтерията на Милан, а юношата на Челси с едно допиране изведе Пиер-Емерик Обамеянг на стрелкова позиция отдясно и габонецът с удар от придвижване се разписа в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Чиприан Татарушану.

В класирането Челси е водач с актив от седем точки, с пункт преднина пред втория Ред Бул Залцбург. Милан е трети с четири точки, а финален е Динамо Загреб също с четири пунта, само че хърватите са с по-лоша голова разлика от „ росонерите “.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР