Отборът на Челси обмисля възможността да привлече нападателя на Манчестър

...
Отборът на Челси обмисля възможността да привлече нападателя на Манчестър
Коментари Харесай

Челси ще опита да отмъкне Агуеро под носа на Барселона

Отборът на Челси обмисля опцията да притегли нападателя на Манчестър Сити Серхио Агуеро през лятото. Аржентинският национал има контракт с отбора на „ жителите “ единствено до края на сезона и все още наподобява, че е по-вероятно да си тръгне от „ Етихад “.

Наскоро стана ясно, че от Барселона към този момент са се свързали с представителите на 32-годишния футболист. „ Каталунците “ желаят да създадат стремително дуо в предни позиции сред него и Лионел Меси. Френският първенец Пари Сен Жермен също следи обстановката.

Според „ Daily Mail “ обаче, от Челси имат предпочитание да привлекат нов централен нападател през лятото и са спрели точно на Агуро. След идването на Томас Тухел лондончани се показват извънредно устойчиво и се чака идващия сезон да вземат участие в битката за купата. Те показват блестяща игра в отбрана и са позволили общо два гола в последните си 13 мача.

В нахлуване обаче „ сините “ имат известни проблеми. Тимо Вернер и Кай Хавертц не съумяха да се приспособяват бързо към Висшата лига, а Тами Ейбрахам също не е на нужното равнище. Затова Тухел желае да може да разчита на потвърден голмайстор и Агуеро е един от разновидностите. Освен това за него няма да се заплаща трансферна сума.

Изданието написа още, че самият аржентинец няма нищо срещу да остане във Висшата лига, даже и, в случай че заиграе за директен съперник на Манчестър Сити в борбата за купата.

Sergio Aguero on Chelsea's watchlist while Barcelona have already made contact with him over a free transfer |
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР