Отборът на Челси обмисля да навлезе в битката за голмайстора

...
Отборът на Челси обмисля да навлезе в битката за голмайстора
Коментари Харесай

Челси влиза в битка с Тотнъм за голмайстора на Евертън

Отборът на Челси обмисля да навлезе в борбата за голмайстора на Евертън Ричарлисон, твърди „ Sky Sports “. „ Сините “ се интересуват от бразилския национал като евентуален заместител на преминаващия в Интер Ромелу Лукаку.

Съгражданите на Челси от Тотнъм също имат предпочитание да се подсилят в офанзива с Ричарлисон, като до напълно скоро се считаха за любимци за подписа му. Бразилецът обаче е една от няколкото благоприятни условия, които Челси преглежда за офанзивата си.

Смята се, че мениджърът на „ сините “ Томас Тухел има интерес към трима атакуващи играчи, които са Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити, Усман Дембеле от Барселона, а в този момент и Ричарлисон.

Очаква се на „ Стамфорд Бридж “ да се подсилят и в отбраната с двама нови играчи, откакто Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен напуснаха като свободни сътрудници. Споменават се имената на Жул Кунде от Челси и Матайс де Лихт от Ювентус. Най-новото име обаче е това на юношата на отбора Нейтън Аке, който сега пази цветовете на Ман Сити.

Миналата седмица се появиха информации, че се чака някогашният механически шеф на Ливърпул Майкъл Едуардс да стартира работа в Челси, като персонално новият притежател на лондончани се е захванал с тази задача.

Chelsea are considering rivalling Tottenham for Everton forward Richarlison, Sky Sports News understands

The Blues are interested in the Brazilian as a potential replacement for Inter Milan-bound Romelu Lukaku
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР