Отборът на Челси е водил преговори с Барселона за взимането

...
Отборът на Челси е водил преговори с Барселона за взимането
Коментари Харесай

Барселона и Челси преговаряли за Вернер и Зиеш

Отборът на Челси е водил договаряния с Барселона за взимането чартърен на дуото Тимо Вернер и Хаким Зиеш. Въпреки че „ каталунците “ имат подготвеност да сключат договорка, управлението на „ сините “ е отказало да продължи договарянията, откакто мениджърът Томас Тухел е оповестил, че не е податлив да загуби двамата си играчи през януари, написа „ Sport.es “.

Липсата на пари в Барселона търси евтини други възможности да укрепи офанзивата си през януари, изключително, откакто Шави е отпред.

Директорката на лондончани Марина Грановская е била отправната точка за контакт и се смяташе, че е подготвена да договаря. Но „ сините “ са „ блъснали спирачките “, макар че и двамата футболисти желаят повече време за игра.

Германецът има разполагаем голям брой варианти за офанзивата на отбора и Барса се надяваше да може да изкуши Челси да пусне две от звездите си, с цел да могат да натрупат повече игрово време.

Вернер пристигна от Република България Лайпциг за 53 милиона паунда, до момента в който за Зиеш „ сините “ заплатиха 37 милиона паунда от Аякс. Нито един от двамата обаче не е играл доста под управлението на Тухел този сезон, макар че Зиеш взе участие в последните мачове.

Твърди се, че Барса избира да притегли Зиеш, само че в този момент наподобява, че и двамата ще бъдат отхвърлени. Въпреки това цел №1 си остава е Феран Торес от Манчестър Сити.

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани също се счита за цел на Барса.

Chelsea boss Tuchel against Werner or Ziyech January Barça moves
— SPORT English (@Sport_EN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР