Отборът на Челси е изправен пред битка с Пари Сен

...
Отборът на Челси е изправен пред битка с Пари Сен
Коментари Харесай

Челси и Тотнъм влизат в дерби за Милан Шкриниар

Отборът на Челси е изправен пред борба с Пари Сен Жермен и Реал Мадрид в опита си да притегли бранителя на Интер Милан Шкриниар. Договорът на словашкия национал изтича в края на сезона, а 27-годишният футболист към този момент е един от най-желаните свободни сътрудници, налични през идващото лято.

Смята се, че британските Манчестър Сити и Тотнъм също следят обстановката с бранителя. Сега обаче „ Calcio Mercato “ твърди, че и ПСЖ, и Реал Мадрид също желаят Шкриниар.

Той от дълго време беше в радара на Челси и беше свързван с трансфер на „ Стамфорд Бридж “ през целия летен прозорец. Вместо това „ сините “ избраха да привлекат Уесли Фофана от Лестър Сити. Въпреки това, лондончани към момента са в търсене на подкрепления в отбрана под управлението на новия управител Греъм Потър.

А опцията да вземат Шкриниар без пари го прави топ цел за отбора от западен Лондон. Пари Сен Жермен също го искаше през лятото, само че италианският гранд отхвърли тяхното предложение, което се твърди, че е било на стойност от 43 милиона паунда.

Освен в случай че „ нерадзурите “ не съумеят да убедят словака да подпише нов контракт, те са изправени пред вероятността да го изгубят без пари. Още повече, че той ще бъде свободен да договаря с отбори отвън Италия от месец януари следващата година.

Шкиринар играе на „ Джузепе Меаца “ от 2017-а година и е записал 223 мача за клуба. Той изигра значима роля в тима, който завоюва купата в Серия А през сезон 2020/2021 под управлението на сегашния управител на Тотнъм Антонио Конте.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР