Отборът на Челси е готов да отправи оферта от 100

...
Отборът на Челси е готов да отправи оферта от 100
Коментари Харесай

Челси подготви 100 милиона за Киеза

Отборът на Челси е подготвен да насочи оферта от 100 милиона евро, с цел да притегли нападателя на Ювентус Федерико Киеза. В момента италианският национал е чартърен при „ остарялата госпожа “ от Фиорентина. „ Биаконерите “ обаче имат съглашение да го привлекат за непрекъснато в края на сезона.

Мениджърът на „ сините “ Томас Тухел харесва нападателя и може да бъде подсилен от шефът на отбора Марина Грановская. Киеза притегли окото на огромните европейски грандове през лятото със мощните си изяви за станалият европейски първенец отбор на Италия.

Той се слави със експлозивност, еластичност и способността да употребява и двата си крайници доста дейно. Киеза има три гола и още толкоз асистенции в 15 мача през този сезон.

Отборите на Байерн Мюнхен и Ливърпул също имат интерес към Киеза, само че наподобява, че „ сините “ са подготвени първи да насочат оферта за италианския национал. Според „ Calciomercato “, тимът на Тухел е подготвил 100 милиона евро за 24-годишния футболист.

Киеза означи единствения гол в мача, когато Челси загуби като посетител от Ювентус през септември в Шампионската лига. Той обаче не съумя да повтори представянето си от упоменатия дуел, когато „ сините “ разрушиха „ биаконерите “ с 4:0 на „ Стамфорд Бридж “ във вторник вечерта.

, riecco il: l'offerta monstre e il no della, per il futuro...
— calciomercato.com (@cmdotcom)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР