Отборът на БУБА започна с драматична победа участието си във

...
Отборът на БУБА започна с драматична победа участието си във
Коментари Харесай

БУБА попари Левски с кош в последната секунда

Отборът на БУБА стартира с трагична победа присъединяване си във финалния шампионат за юноши до 19 години по баскетбол. Тимът на Борис Бракалов завоюва надлъгването с Левски със 102:101 (28:24, 22:31, 25:21, 27:25) посредством победна тройка на Никола Кольов към секунда и половина преди края на постоянното време. Двата тима сътвориха същинско представление в зала " Арена Ботевград ", като преди последната пукотевица те си размениха поредност от сполучливи изстрели от далечно разстояние.

Така БУБА излиза преди всичко във краткотрайното класиране на група " A " с баланс от 1-0, до момента в който Левски стартира шампионата с 0-1. Останалите два тима са Рилски състезател и Доростол, които се изправят един против различен във втория мач от групата за деня.

Христо Тодоров беше най-резултатен за БУБА с 27 точки. Иван Димитров прибави 20 точки и 8 битки, Даниел Делев се разписа с дабъл-дабъл от 18 точки и 15 битки плюс 5 чадъра, Дарослав Вутов осъществя 16 точки, а героят Никола Кольов завърши с 14 точки.

Над всички за тима на Левски беше Красимир Петров, който изригна с 37 точки и 9 битки, като на практика държеше тима си в мача до последно с отличния си мерник. Максим Бочев приключи с 19 точки и 10 битки, а Марио Боянов се отличи с 18 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР