Отборът на Брест победи Монпелие с 2:0 като домакин в

...
Отборът на Брест победи Монпелие с 2:0 като домакин в
Коментари Харесай

Брест записа домакински успех над Монпелие и излезе на трето място във френската Лига 1

Отборът на Брест победи Монпелие с 2:0 като хазаин в среща от 18-ия кръг на френското футболно състезание. С четвъртия си следващ триумф в Лига 1 Брест се изкачи на трето място във краткотрайното класиране с 34 точки, на една зад втория Ница. Монпелие е 12-и с 18 точки в актива си.

Юго Манети осъществя за 1:0 в интерес на домакините в 48-ата минута на дуела. Футболистите на Брест задържаха задатъка от един гол до заключителните моменти на мача, когато във втората минута на добавеното време Жереми Льо Дуарон повиши на 2:0.

Мец продължава отрицателната си серия в Лига 1, откакто претърпя проваляне като хазаин на Тулуза с 0:1 в друга среща от кръга. Венсан Сиеро бе прецизен от дузпа за Тулуза в 12-ата минута. Домакините останаха с човек по-малко в 72-ата минута поради аления картон на Кристоф Ерел. Мец е на 16-а позиция в подреждането, в зоната на изпадащите с 16 точки, а Тулуза е 14-и със 17 точки.

Клермон реализира едвам трета победа от началото на сезона, надигравайки Нант с 2:1 като посетител. Клермон е предпоследен, 17-и с 14 точки, до момента в който Нант заема 13-о място с 18 точки откакто позволи четвърта поредна загуба.

Шамар Никълсън изведе гостите напред в резултата в 29-ата минута. Флоран Моле изравни малко след началото на второто полувреме. Той се разписа за 1:1 в 47-ата минута. Домакините останаха с човек по-малко в 73-ата минута след червен картон за Бени Траоре, а победният гол за Клермон бе дело на Джим Алевина в 89-ата минута.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР