Отборът на Брест имаше възможност при успех днес над Нант

...
Отборът на Брест имаше възможност при успех днес над Нант
Коментари Харесай

Във Франция: Брест превзе Нант и влезе в топ 4

Отборът на Брест имаше опция при триумф през днешния ден над Нант в 16-ия кръг на Лига 1 да се върне на две точки от подиума и не пропусна този късмет, тръгвайки си от стадион „ Ла Божоар “ с победа с 2:0.

Бретонците, възползвайки се от грешките на Монако и Ница по-рано през уикенда, изиграха мощно второ полувреме като вкараха и двете попадения след паузата.

Нант доминираше преди почивката, само че динамичност в дейностите липсваше.

Те сътвориха две голови обстановки – посредством Моле в 19а-ата и Мохамед в 33-ата минута, само че без точна реализация.

Четири минути след началото на второто полувреме гостите откриха резултата посредством Юго Манети, който приключи страхотна офанзива на отбора си.

Започна я десният бек Кени Лала, продължена беше от Ромен де Кастийо, който подаде на Манети. Вратарят на домакините Албан Лафон нямаше по какъв начин да реагира.

Няколко минути по-късно Мюние удвои преднината от корнер, откакто наблюдава топката от главата на Льо Дуарон, изпреварил бранител на домакините.

След като изоставаха към този момент с два гола, домакините се подвигнаха в офанзиви.

Вратарят Марко Бизо трябваше да се намесва два пъти при удари на Мохамед (63-а), по-късно на Симон (65-а), с цел да резервира преимуществото на своя тим.

В добавеното време гол на резервата Матис Аблин бе анулиран от ВАР за фаул при започване на офанзивата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР