Отборът на Брентфорд записа важна победа, след като спечели с

...
Отборът на Брентфорд записа важна победа, след като спечели с
Коментари Харесай

Брентфорд надигра Бърнли в края и се отдалечи от опасната зона, Ериксен с основен принос

Отборът на Брентфорд записа значима победа, откакто завоюва с 2:0 вкъщи над Бърнли в дуел от 29-ия кръг на британската Висша лига. Попаденията паднаха в края на срещата, като прецизен за „ пчеличките “ беше Айвън Тони в 85-ата и 94-ата минута от дузпа.

Домакините имаха преимущество през първата част. Най-близо до гола бе Кристиан Ериксен в 16-ата минута. Датчанинът стреля доста добре по земя от границата на наказателното поле, само че Поуп реагира отлично и мазета.

В края на полувреме Джеймс Тарковски пък се намеси уверено в защита, блокирайки рисков удар на Мбемо.

В 53-ата минута Янелт пропусна да накаже неточност на Ник Поуп, който излезе неразчетено напред. Ударът на германеца с глава обаче мина над вратата.

В 74-тата минута удар на Джей Родригес пък се отби от гредата.

Към края на мача обаче Брентфорд взе своето. Първо, в 85-ата минута Айвън Тони засече с глава съвършено центриране на Ериксен и откри резултата - 1:0.

В добавеното време домакините получиха и дузпа. Отново Ериксен изведе Тони, който бе изблъскан в тил от Нейтън Колинс. Бранителят получи червен картон за нарушаването, а Тони бе прецизен от бялата точка за крайното 2:0.

По този метод „ пчеличките “ записаха втори следващ триумф, с който към този момент имат 30 точки и се намират на 15-ата позиция, с девет повече от днешния си противник, който е първи от тимовете в зоната на изпадащите. Евертън пък последният тим над чертата с 22 пункта.

YOU LOVE TO SEE IT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР