Отборът на Брентфорд унижи и унищожи Манчестър Юнайтед с 4:0

...
Отборът на Брентфорд унижи и унищожи Манчестър Юнайтед с 4:0
Коментари Харесай

Брентфорд унижи и унищожи Манчестър Юнайтед във Висша лига

Отборът на Брентфорд унижи и унищожи Манчестър Юнайтед с 4:0 в дуел от втория кръг на британската Висша лига. Джош да Силва откри резултата за Брентфорд в десетата минута, а Матиас Йенсен удвои актива на " пчеличките " в 18-ата минута. Бен Мий вкара третия гол за домакините в 31-ата минута. Брайън Мбемо вкара четвъртото попадение в манчестърската врата - 4:0

Домакините съумяха да открият резултата в 10-ата минута след комична неточност от Давид Де Хеа. Джош да Силва реши да стреля от междинна отдалеченост, а Де Хеа не съумя да улови топката, пускайки я под плонжа си, с цел да спомогне домакините да вземат задатък - 1:0.

Фарсът в играта на " алените дяволи " не спря дотук. Де Хеа опита да откри с пас по земя Кристиан Ериксен, който беше " обичай " от Йенсен. Той открадна топката, след което я прати в долния десен ъгъл за 2:0.

Шокът при гостите беше цялостен, като Брентфорд беше тимът, който доминираше напълно игрово, до момента в който Ман Юнайтед нямаше никакъв отговор по отношение на противника си. Така се стигна до 31-ата минута, когато бранителят Бен Мий наниза трети гол във вратата на Юнайтед, откакто с лекост се пребори във въздуха с Лисандро Мартинес и от близко с глава направи 3:0.

Четири по-късно Брентфорд закова четвърти гол на Ман Юнайтед. Айвън Тоуни получи изритана топка вляво и видя включващия се Брайън Мбемо, който с обмислен изстрел вкара четвърто попадение в манчестърската врата - 4:0.

Ерик загар Хаг направи три промени със старта на втората част, а в 51-ата минута Диого Далот центрира към Кристиано Роналдо, който стреля от сложна позиция с глава и неопределено. Темпото на игра спадна през втората част, а в 67-ата Рашфорд проби вдясно в наказателното поле на " пчеличките ". Той центрира за Кристиан Ериксен, а той насочи удар с глава, само че Давид Рая се намеси и избави.

Пет преди края на два пъти Брентфорд имаше опция да означи пети гол в срещата, само че пропуски бяха направени от Виталий Янелт и Мбемо. В 86-ата пък удар на Кристиано Роналдо беше избавен от Рая.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР