Отборът на Бразилия постигна победа срещу Чили с 2:1 в

...
Отборът на Бразилия постигна победа срещу Чили с 2:1 в
Коментари Харесай

Бразилия победи Чили, Венецуела направи равенство с Аржентина при завръщането на Меси

Отборът на Бразилия реализира победа против Чили с 2:1 в мач от международните квалификации в Южна Америка. Успехът пристигна в самия завършек на мача с гол на резервата Луис Енрике в 89-ата минута.

Селасао съумя да се съвземе след разочароващото начало, а трябваше бързо да наваксва и гол закъснение против Чили на Едуардо Варгас, който се разписа с глава след центриране на Фелипе Лойола още във втората минута на срещата.

Чили направи няколко пропуща през първата част, а Бразилия съумя да изравни в добавеното време, откакто центриране на Савиньо отдясно бе засечено от Игор Жезуш с глава, който стреля около вратаря. Бразилците държаха самодейността през второто полувреме и справедливо стигнаха до успеха в края след гол на Луис Енрике.

Трите точки ги изведоха на четвърто място във краткотрайното класиране, като отборът има 13 точки - две по-малко от Уругвай, само че и на 6 от водача Аржентина.

В различен мач от квалификациите любимецът Аржентина стигна единствено до 1:1 при гостуването си на отбора на Венецуела в Матурин.



Това бе и завръщането на 37-годишния капитан на аржентинците Лионел Меси, който получи травма във финала на Копа Америка в средата на месец юли. Меси игра на нормалното си равнище, като даде асистенция на Отаменди, който откри резултата в 13-ата минута на мача. Венецуела изравни след почивката с попадение на Саломон Рондон с глава, който стреля около вратаря Херонимо Рули, заменил санкции титуляр Емилиано Мартинес. Аржентина остава водач в класирането, като ще играе против Боливия във вторник, до момента в който отборът на Венецуела е на шесто място с 11 точки и ще срещне Парагвай в идващия кръг.

Отборите на Еквадор и Парагвай направиха нулево тъждество в третия мач от вечерта. Така Еквадор остава на пето място в класирането, изпреварен от Бразилия, с 12 точки. Парагвай е отвън първите шест, които се класират непосредствено за Световната купа, като сега е на осма позиция с 10 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР