Отборът на Брайтън продължава с отличното си представяне през този

...
Отборът на Брайтън продължава с отличното си представяне през този
Коментари Харесай

Брайтън също препъна Челси, Тотнъм със загуба в битката за топ 4

Отборът на Брайтън продължава с отличното си показване през този сезон във Висшата лига, откакто в среща от 31-ия кръг надигра с 2:1 като посетител състава на Челси.

Загубата остави лондончани повече от месец без победа във всички шампионати, а също така те са в серия от три следващи провали след идването на краткотрайния ментор Франк Лампард.

Краят на тази серия въпреки всичко не изглеждаше толкоз надалеч през днешния ден на " Стамфорд Бридж ", когато в 13-а минута Конър Галахър даде преднина на Челси след удар от отдалеченост, при който се получи и рикошет в крайници на неприятелски футболист.

Гостите от Брайтън обаче стигнаха до цялостен поврат, откакто в края на първата част Дани Уелбек изравни резултата, а в 70-а минута Хулио Енсио беше също прецизен за " чайките ", носейки трите точки на своя отбор

По този метод момчетата на Роберто Де Дзерби събраха 49 пункта на 7-а позиция, до момента в който Челси са 11-и с 39.



Междувременно в северната част на Лондон пък Тотнъм позволи загуба с 2:3 от Борнемут, която съществено може да навреди на упоритостите за " шпорите " за място в топ 4.

Хьон-Мин Сон даде задатък на домакините в 14-а минута, само че с голове на Матиас Вина и Доминик Соланке " черешките " стигнаха до цялостен поврат.

В 88-а минута Арно Данджума беше прецизен за 2:2, само че в добавеното време на срещата Данго Уатара вкара победния гол за Борнемут, осигурявайки втори пореден триумф като посетител за своя отбор във Висшата лига.

Така, Тотнъм резервира актива си от 53 точки на 5-о място, само че " шпорите " имат цели два мача повече по отношение на 7-ия Брайтън. Борнемут пък се изкачи на 14-а позиция с 33 пункта и се отдалечи на шест от зоната на изпадащите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР